Kom igĂ„ng! 🏁

Ingenting Ă€r som en god start! HĂ€r fĂ„r du en kort förklaring pĂ„ hur du snabbt och lĂ€tt kommer igĂ„ng med PinToMind! 

Vad behöver jag?

  • Ett abonnemang pĂ„ PinToMind som ger dig möjlighet att administrera och förhandsvisa vad som ska visas pĂ„ informationsskĂ€rmarna. Du kan testa abonnemanget gratis i 30 dagar och dĂ€refter vĂ€lja en prisplan som passar dig bĂ€st. En full översikt över de olika prisplanerna hittar du hĂ€r. Vi har ingen startavgift eller liknande.
  • En informationsskĂ€rm att sĂ€tta pĂ„ ett stativ eller hĂ€nga pĂ„ vĂ€ggen. Se utrustning som vi rekommenderar hĂ€r. Du kan ocksĂ„ anvĂ€nda utrustning som du redan har, lĂ€s mer om detta hĂ€r.
  • TillgĂ„ng till en webblĂ€sare pĂ„ en dator, surfplatta eller telefon för att publicera, Ă€ndra och styra innehĂ„llet.

Vad gör jag?

Kan jag fÄ ett erbjudande?

Du behöver inget erbjudande; Alla vÄra priser hittar du hÀr.

Vi har samma goda priser för alla vÄra kunder, specialavtal eller rabatter Àr inte nödvÀndigt. Hos oss ska alla vara sÀkra pÄ att de alltid fÄr det bÀsta priset!

🏱 Vi har prisplanen  FLEXI för storkunder som har mer Ă€n 20 skĂ€rmar fördelat pĂ„ olika konton, som t.ex. kommuner, koncerner, organisationer eller inköpsorganisationer som har ett FLEXI-avtal med oss. 

🧇 Vi har ocksĂ„ prisplanen FRIVILLIG för ideella organisationer.

Har du frÄgor sÄ hjÀlper vi gÀrna till! Kontakta oss pÄ support@pintomind.com sÄ svarar vi sÄ snart vi kan!