Läs innehållet från infoskärmen på din mobil

Med mobilappen PinToMind Go kan du följa infoskärmarna på mobilen! Ta med dig PinToMind i fickan - och få pushnotiser när det läggs ut något nytt!

1. Hitta delningskod för skärmen som du vill följa

För att använda PinToMind Go behöver du ha en delningskod för den infoskärmen som du vill följa. 

▶ Är du administratör? Lär dig hur du delar en skärm till Go.

Om du inte har fått en delningskod behöver du kontakta den som administrerar infoskärmen, och fråga om delningskoden för att följa skärmen på PinToMind Go. Ibland finns det också ett anslag på infoskärmen som informerar om vilken delningskod du ska använda.

Du kan testa PinToMind Go genom att använda delningskoden   demo1

2. Ladda ner appen "PinToMind Go"

Appen är gratis, och finns både för Android och iOS.

(Appen heter "Infoskjermen Go" på norska.)

Du kan också använda webbläsare, och öppna adressen https://app.pintomind.com/go/[delningskod].

3. Skriv in delningskoden

Öppna appen, och skriv in  delningskoden du har fått. 

Om du vill följa flera skärmar i mobilappen trycker du på inställningar (⚙ eller ⋮) överst till vänster, och skriver in nästa delningskod i fältet under "Lägg till skärm". 

Om du vill öppna Go i en webbläsare använder du adressen  https://app.pintomind.com/go/[delningskod].

4. Daglig användning

Om du har lagt till flera delningskoder kan du bläddra mellan skärmarna; Gå till toppen av innehållet och håll fingret på "skärmen" överst, och bläddra till höger eller vänster. Du behöver vara allra längst upp för att kunna bläddra mellan skärmarna.

Innehållet uppdateras automatiskt när du öppnar appen. Du kan också uppdatera genom att trycka på uppdatera-symbolen (pilen som går runt) överst till höger i appen, eller så kan du dra fingret neråt över innehållet och släppa.

För att få pushnotiser när det läggs ut något nytt behöver du öppna för detta under inställningar på din mobil eller surfplatta.

Du kan ändra språk i appen genom att trycka på inställningar (⚙ eller ⋮) överst till vänster, och scrolla ner till "Språk". Appen finns tillgänglig på svenska, engelska, norskt bokmål och nynorsk. Det är bara appen som ändrar språk - språket på innehållet bestäms av de som administrerar infoskärmarna du följer. 

Under inställningar (⚙ eller ⋮) överst till vänster hittar du en möjlighet att logga in. Du ska inte logga in för vanlig användning av PinToMind Go. Inloggning används enbart för administration av innehållet, om du får en inbjudan från en administratör för skärmarna som du följer.

Frågor?

Ta kontakt med oss på support@pintomind.com om du undrar över något! 😃