Starta skärmvisning med PinToMind Player 🖥✨

ℹ️ Det här sättet att starta visning på gäller för dig som har en enhet som kan använda PinToMind Player-appen för Samsung Tizen, Chrome, Windows, Android, webOS och Raspberry Pi.


Vi rekommenderar att du använder PinToMind Player för att kunna använda alla funktioner och anslagstyper, men om du inte har en enhet med ett av operativsystemen ovan hittar du tillvägagångssätt för att starta skärmvisning i webbläsare här

Installera PinToMind Player och starta visning på din enhet

 1. Installera PinToMind Player-appen på din enhet.

  🔗  Klicka på länken för att komma till guide för hur du installerar PinToMind Player-appen på just din skärmtyp: Samsung TizenWindowsChromeAndroidRaspberry Pi eller webOS. 2. Starta PinToMind Player på din enhet. På skärmen visas en unik kod och instruktioner.

  Exempel på en kod som kan visas på skärmen. Observera att det är en unik kod som visas på din enhet.
 3. På en annan PC eller mobil: Logga in på ditt PinToMind-konto på app.pintomind.com/connect, och uppge koden på skärmen för att koppla enheten till ditt konto. 


 4. Sedan väljer du vilken skärm (PinToMind Classic) eller kanal (PinToMind 3) som ska visas på din fysiska enhet.

  Du kan när som helst ändra vilken skärm/kanal som visas på denna enheten. Se info här.


 5. Skärmen/kanalen du valde startar nu visning på din enhet.

  That's it! 😊

Automatisk timer 

Vi rekommenderar att lägga in en automatisk timer, t.ex. att skärmen automatiskt slås på kl 7 och slås av kl 23, om det är en möjlighet på den utrustning som du använder. En daglig omstart, och att den inte alltid står igång, ger skärmen längre livstid och är bättre för miljön. Instruktioner för automatisk timer på olika typer av utrustning hittar du här.


Frågor? Kontakta oss gärna på support@pintomind.com