Beställ ett extra konto ➕

Om du redan är användare på ett konto hos PinToMind och vill skapa ett eller flera PinToMind-konton till, skapar du varje enskilt konto på vår webbsida, här.

Varje nytt konto får en 30-dagars gratis provperiod. Kontot kan aktiveras när som helst under provperioden, och fakturaperioden startar oavsett först när den gratis provperioden är över.

Samma användare på flera konton

En användare kan vara medlem på flera konton. För att kunna vara samma användare på flera konton, behöver du använda samma e-postadress som användarnamn. När du skapar ett nytt konto med ett användarnamn som redan är i bruk, behöver du skriva in ditt lösenord. Om du använder olika e-postadresser på olika konton måste du logga ut och in för att få tillgång till de olika kontona.

När ditt användarnamn är medlem på flera konton får du vid inloggning i app.pintomind.com välja vilket konto som ska hanteras.  När du är inloggad kan du växla mellan konton genom att peka på PinToMind-loggan överst på skärmen, eller välja konto under "Meny" -> "Välj konto" uppe till vänster.

Separata konton kan inte kommunicera med varandra

Olika konton är helt separata från varandra, och man kan inte publicera anslag från ett konto till ett annat, till exempel. Du måste vara inloggad på det konto som du vill administrera.

För de som behöver publicera anslag från centralt håll till flera olika konton samtidigt, är ett Nätverk ett bra alternativ.

Frågor? Ta kontakt med oss på support@pintomind.com!