Tips för kalender: Mötesöversikt, meny och gratulationer

Kalenderanslag kan användas till mycket; du kan välja olika kalendervisningar, och dessutom kan du skräddarsy dem till ditt användningsområde. Här nedan finner du några tips om vad du kan använda kalenderanslag till.

  • Konferensrumskalender: Hämta in flera konferensrumskalendrar i samma anslag, så får du översikt över de möten eller konferenser som hålls under dagen eller veckan. Om du väljer ”Byt ut plats med etikett för kalender” under ”Flera visningsalternativ” markeras alla händelser från en kalender med att händelsen sker i t.ex. det konferensrum som kalendern tillhör.
  • Meny i matsalen: Skapa en kalender där du skriver in vad som serveras i matsalen eller restaurangen, och välj att plats och tidpunkt ska döljas, så får du en fin översikt över vad som serveras idag eller under de kommande dagarna. Om serveringen har öppet till t.ex. klockan 15.00, så kan du lägga in en tidpunkt i kalendern, så kommer dagens meny att döljas när serveringen har stängt.
  • Gratulationer: Möjligheten ”Dölj anslaget när kalendrar är tomma”, under ”Flera visningsalternativ” gör att du kan ha kalenderanslag som enbart visas de dagarna som det finns något att visa. Om du registrerar födelsedagar i en kalender, och väljer att de ska upprepas varje år, så får du en trevlig och uppskattad funktion som är enkel att administrera.

Frågor? Ta kontakt med oss på support@pintomind.com!