Råd och erfarenheter för YouTube-anslag på olika typer av hardware 🎞

Samsung SMART Signage med Tizen

Samsung-skärmar med SSSP6 (Tizen 4.0) och SSSP5 (Tizen 3.0) fungerar bra för visning av video. SSSP4 (Tizen 2.4) fungerar också, men kräver mer av nätverket och kan lägga längre tid på buffring. För SSSP6 och SSSP5 har videor i våra tester fortsatt att spela även när nätverket försvunnit. Så är inte fallet på SSSP4. På några enheter är det nödvändigt att uppdatera firmware för att kunna visa video. Se våra förslag på utrustning du kan använda för att läsa mer om skärmarna från Samsung.

Samsung SMART Signage med inbyggd player (innan Tizen)

Samsung med inbyggd player, för Tizen, stöttas inte för visning av YouTube-anslag. Detta gäller skärmar som har  SSSP1, SSSP2 och SSSP3. Om du önskar att visa YouTube-anslag på den här typen av skärmar rekommenderar vi att koppla till en Samsung Set-back-box eller Ugoos-enhet med PinToMind-app.

Sony BRAVIA™ Professional Displays

YouTube-anslag fungerar bra på Sony BRAVIA-skärmar med Android 9.0 och nyare, med PinToMind Player-appen installerad. Vi rekommenderar en daglig omstart av enheten för att video ska fungera optimalt. Se våra förslag på utrustning du kan använda för att läsa mer om skärmarna från Sony.

Chromebox med PinToMind-app

YouTube-anslag fungerar bra på Chromebox med PinToMind Player-app. Med PinToMind Player får Chromeboxen får en en daglig omstart, så att internminnet töms och alla anslag laddas in på nytt. 

Windows med PinToMind-app

Vi upplever at YouTube på Windows fungerar väldigt bra. Men det finns många olika Windows-enheter och hur det fungerar hos er beror på vilken utrustning ni har. Vi rekommenderar att du använder PinToMind Player-appen för Windows.

Philips med Android (Q-Line, D-Line och P-Line)

Tester vi har gjort visar att Philips-skärmarna fungerar bra när de ställs in för att använda den inbyggda webbläsaren. Vi gör inte samma fortlöpande tester, och har inte samma möjlighet till uppföljning av den här typen av skärmar, som vi har på Samsung SMART Signage med Tizen.

PC eller Mac med webbläsare

PC eller Mac med webbläsare fungerar väldigt bra i våra tester, men kräver en daglig omstart. Bäst erfarenhet har vi med att använda Google Chrome, och oavsett webbläsartyp bör denna vara uppdaterad. Kontrollera gärna också att webbläsaren på maskinerna som visar infoskärmar är inställda till att visa  HTLM5-visning av YouTube.

Frågor? Ta kontakt med oss på support@pintomind.com.